Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Fog Designerlamper

Købsgaranti fra Pricerunner

Når du handler hos Johannes Fog, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner. Se mere her

Fog Bolig & Designhus – Onlineforhandler af specielt udvalgte designerlamper

Hos Fog Bolig & Designhus finder du et bredt udvalg af eksklusive designerlamper online. Vi sætter en stor ære i, at hjælpe dig som kunde, med at finde den designerlampe, som netop du går og drømmer om. Derfor er det også vigtigt for os, at de lamper vi sælger, er nogle vi kan stå inde for, hvorfor vi også har specielt udvalgt hver enkelt lampe, så de alle kan leve op til vores forventninger og krav. Dette er ligeledes årsagen til, at vores webshop har et bredt sortiment af designerlamper i alle afskygninger og fra flere forskellige designere. Designerlamperne her på siden er indbegrebet af design og eksklusivitet og er yderligere af høj kvalitet, og du finder med garanti en, der matcher din personlige smag. Hos os finder du både de helt klassiske designerlamper med fantastisk design som eksempelvis de italienske brands Artemide og Flos samt danske brands som Gubi og Le Klint. Du finder ligeledes også nogle mere moderne brands inden for design belysning som det skandinaviske brand Muuto. Vi vil på dette grundlag godt garantere, at er vi har noget til enhver smag.

Foruden kvalitet og design er vores kunders behov omdrejningspunktet

Kvalitet og design skal designerlamperne i vores sortiment være i stand til at leve op til. Designet skal have det helt rette udtryk og give sjæl til det rum, som lampen er installeret i. Desuden skal lamperne også være af høj kvalitet, da det at købe en designerlampe er en langsigtet investering. Som regel formår lampens lys og særpræg, at give så meget glæde og liv, at det resulterer i, at man har den hængende i mange år derefter, og netop derfor skal kvaliteten være høj. Vi har stort fokus på kundens behov, og disse kommer før alt andet. Derfor er det også meget vigtigt for os, at vi kan hjælpe dig som kunde med at finde netop den designerlampe, som du finder mest interessant. Vi er alle forskellige og har forskellig smag og stil, dette gælder sig også, når det kommer til lamper. Vi har derfor gjort os umage med at finde et bredt udvalg af forskellige designerlamper, så du som kunde har muligheden for at finde en lampe, der matcher netop dig. Dette værende både hvis du ønsker en klassisk designerlampe lige såvel som en mere moderne én af slagsen.  

Den rette designerlampe giver karakter og personlighed til rummet

Den helt rette designerlampe er så meget mere end bare en lampe. Den er med til at give karakter og personlighed til et rum, og udover at den giver lys til rummet, så bidrager den ligeledes med, at give rummet dets individuelle udtryk og charme. Nogle lamper kan i sig selv være et stykke kunst, hvorfor disse især bidrager med så meget mere end blot belysning. Alt afhængig af hvilket formål lampen skal benyttes til, så finder du et bredt udvalg af vidt forskellige lamper her på siden. Eftersom der er stor forskel på, om lampen skal give lys til hjemmearbejdspladsen, over spisebordet eller i hyggekrogen i stuen, har vi netop gjort os umage med, at finde de helt rette designerlamper til hvert enkelt formål. Designerlamper er i al sin helhed med til, at fuldkomme ethvert rum i dit hjem, og hos os finder du et bredt udvalg af netop disse.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvad end det måtte være

Har du spørgsmål til valg af designerlampe, eller måske du har en forespørgsel omkring dette? Uanset hvad og uanset hvilket rum i dit hjem, der trænger til belysning, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette designerlampe til lige netop dig. Vi ved, at der ligger mange tanker og overvejelser i det, at vælge den rette lampe, og hvis du har nogle spørgsmål, dette værende alt lige fra størrelse, pris, opsætning eller lignende, så er du altid velkommen til at besøge vores webshop og herunder kontakte os, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden, og vi ser frem til at høre fra dig.