Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Indhent samtykke - private kunder

Når nedenstående er udfyldt og der trykkes "Opret samtykke" nederst på siden, afsendes automatisk en e-mail til kunden med oplysning om afgivet samtykke.

Punkt 1 og 2  skal udfyldes og oplysning om at samtykke kan trækkes tilbage skal oplæses.
Punkt 3 giver stor værdi for Fog, hvis kunden giver accept.

Kunne du tænke dig, at få tilbud og nyheder fra Fog på e-mail?

Hvis JA:

1. For at vi lovligt kan sende e-mails til dig, skal jeg bede om dit samtykke
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. (SKAL oplæses for kunden)
Du modtager en bekræftelse på afgivet samtykke på e-mail.

Det med småt

Ved tilmelding til tilbudsmails accepteres Vilkår for tilbudsmails og der gives accept til at Johannes Fog A/S må sende dig tilbudsmails 1-2 gange om ugen med nyheder og tilbud på produkter. Du accepterer at Johannes Fog A/S må behandle dine indtastede oplysninger ind til du afmelder dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at afmelde dig tilbudsmail i bunden af mailen.

Vilkår for tilbudsmails

Accept
Med tilmelding gives accept til, at Johannes Fog A/S eller selskaber ejet af Johannes Fog A/S må kontakte dig med stærke tilbud og aktuelle nyheder via de kontaktoplysninger, der er afgivet.

Afmelding
Du kan til enhver tid afmelde dig tilbudsmails. I alle tilbudsmails medsendes et link, hvor du kan afmelde dig med et par klik.

Personlige oplysninger
Oplysningerne opbevares hos Johannes Fog A/S iht. Lov om behandling af personoplysninger. Johannes Fog A/S udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part - med mindre der er givet samtykke hertil. Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante kan du få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på gdpr@johannesfog.dk