Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Wiking gulve

Fra kvalitetstræer til kvalitetsgulve - Wiking

Wiking Gulve har tradition for godt træ og omhyggeligt håndværk. Med respekt for naturen håndplukker de, i samarbejde med erfarne skovfolk, de bedste stammer fra bæredygtige danske skove for at skabe trægulve, der skal være til gavn og glæde i mange, mange år. Stammerne opskæres med minimalt spild og miljøbelastning. Grundig kontrol sikrer at kun det bedste træ bliver til kvalitetsgulve fra Wiking Gulve. Robuste danske 3-lags plankegulve i Fyr, Eg, Ask, Bøg, Lærk og Douglas med stærke og vedligeholdelsesvenlige overflader.

Kvalitet der ses, føles og mærkes….fra Danmarks eneste producent af lamelplankegulve.


Godt håndværk er umagen værd


Wiking Fyr Plankegulve fremstilles af udvalgte stammer fra nordsvenske skove, hvor træerne vokser langsommere – og opnår større hårdhed. Det giver smukke plankegulve, der tåler hverdagens slid og ældes med yndeFordi godt håndværk er vores passion, er Wiking valgt som vores leverandør. 

Wiking fyrplanker er opbygget af 3 lag, hvoraf det midterste lag vender på tværs. Det gør plankerne stabile og velegnede til lægning i forbindelse med gulvvarme. Samtidig giver det en unik mulighed for at udvælge de pæneste stykker til toplag

Du kan desuden vælge dit nye Wiking gulv i Dansk  Ask, Dansk Eg, Sibirisk Lærk og Douglas gran, og der er et stort udvalg af træets færdigbehandling. 
Se alle mulighederne på www.wikinggulve.dk 


Alle bestillinger sker via telefon på 45 87 10 01
eller i din lokale fog.
Du kan se hele udvalget i Wikings eget katalog her.