Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

PRIMO

Primo

Alle lister fra PRIMO er fremstillet i et robust og fleksibelt plastmateriale. De følger let væggens ujævnheder og fås i mange varianter. Listerne kan tilpasses utrolig præcist med et meget professionelt resultat til følge og med et minimum af spild. Du behøver blot helt almindeligt håndværktøj.

Listerne er upåvirkelige af fugt og de rådner og misfarves derfor ikke. PRIMO lister leveres færdigbehandlede, men kan males hvis specialfarve ønskes. Herudover har mange af listerne intelligente fordele, f.eks. kan de skjule kabler samt afmonteres ved tapetsering og maling.

Desuden findes der et stort sortiment i fittings, som sikrer et flot resultat.

Primo hos Fog - Vi gør det nemt

Fog har gjort det nemt, hurtigt og sikkert at vælge plastlister. Listekonceptet er så omfattende, at enhver overgang i boligen ved gulv, væg, loft, dør, vindue, bordplade, skab osv. kan afsluttes elegant og effektivt. Med plastlister der passer i både størrelse, farve og udformning.

Du kan vælge at anvende samme design overalt, eller du kan vælge plastlister efter behov, opgave og rum. Fog’s plastlister kan følge buede vægge og skjule ledninger, de flækker ikke når du sømmer, de skal ikke males og de rådner eller misfarves aldrig.