Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

PHILIPS HUE

Philips Hue giver dig mulighed for at styre lyset overalt i verden , hvis du har internetadgang, eller du kan automatisere dem for at få det til at virke, som om du er hjemme, når du ikke er det.

Nem styring og komfort
•Smart styring, hjemme og udefra
•Indstil timere efter eget ønske
•Dæmpning uden installation
•Styr det på din måde

 

Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys.
Eller sæt dig godt tilbage, og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.
Oplev dæmpning helt uden besvær med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Helt perfekt. Intet behov for ledninger, elektriker eller installation.
Indstil den rette stemning til ethvert øjeblik, og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Få glæde af forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-Bridgen.
Med Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Kontroller, om du har glemt at slukke for lyset, tænd det, hvis du arbejder sent. Denne funktonalitet kræver forbindelse til Philips Hue-Bridgen.
Forbind dine Philips Hue-lyskilder til Bridgen, og betjen din belysning fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-appen. Betjen dine Philips Hue-lyskilder med Philips Hue-dimming switch, der kan bruges til at tænde, slukke og dæmpe lyset eller til at skifte mellem lysopskrifter.