Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Ryobi ONE+

Ryobi One+

Ryobi er et af markedets mest dynamiske varemærker med det bredeste udvalg af elektriske, batteri- og benzindrevne maskiner. Produkterne forener brugervenlighed, innovation og høj kvalitet for pengene - mærkets kendetegn. Hvert år udvikler Ryobi nye banebrydende teknologier, som er med til at skabe mere effektive, sikre og brugervenlige el-værktøjer og havemaskiner.

Den nye batteriteknologi One Plus™ er blot et af mange innovative systemer, som er med til at gøre arbejdet i både hus og have lettere.

Ét batteri til over 100 værktøjer

Ryobis ONE+ familie er verdens mest omfattende værktøjsserie til gør-det-selv-folket, hvor samme batteri passer over 100 forskellige havemaskiner og el-værktøjer. Det betyder, at når du er færdig med at slå græs, kan du tage batteriet ud af maskinen, sætte det i din boremaskine og hænge billeder op eller sætte batteriet i løvblæseren for at rydde op i haven eller løse en af de utallige andre opgaver i og omkring hjemmet som Ryobi kan hjælpe med.

Ryobi batterier yder mere

Batteriet er udstyret med strømindikator og IntelliCell teknologi  der styrer energien i batteriet og optimerer forbruget. Batteriet kan dermed yde op til 10% mere.