Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Moland

Moland trægulve

Moland har gulve der kan bære små og store begivenheder. Hos Moland er de kendt for en ekstrem kort leveringstid, et højt serviceniveau, og troværdighed. Moland-varemærket er lig med mange års erfaring og et højt kvalitetskrav til deres talrige innovative løsninger inden for gulve og overfladebehandlinger.
Fordi godt håndværk er vores passion, er Moland valgt som vores leverandør. Hos Fog har vi et stort udvalg på lager og vi skaffer selvfølgelig det gulv du ønsker.

Oliebehandlede gulve fra Moland

Vælg et af Molands oliebehandlede gulve, hvis du ønsker et gulv, hvor træets struktur og naturlige farve er fremhævet. Et olieret gulv er beskyttet nede i træets struktur, der er ingen overflade film, gulvet kan ånde og træet føles varmt og blødt.
Oliegulvet er nemt at vedligeholde og skulle du være så uheldig, at gulvet får en ridse eller en mindre skade, kan det repareres helt uproblematisk.

Lakerede gulve

Med et lakeret gulv er du garanteret et flot gulv i mange år. Lakken beskytter effektivt mod almindelig slitage, da lak behandlingen lægger sig som et slid lag oven på gulvet. Vælg et lakeret gulv, hvis du har brug for et virkelig slidstærkt gulv. Molands lakerede gulve er behandlet med 7 gange lak fra fabrik.

Find inspiration i Molands online showroom.

Med få klik kan du indrette dit rum, blive inspireret og finde det gulv, der passer dig.
Gå til Moland online showroom