Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Bosch

Bosch Power Tools står for kvalitet, innovation og sikkerhed


Bosch Power Tools udvikler, markedsfører og sælger el- og haveværktøj samt måleværktøj til professionelle håndværkere og gør det selv-brugere. Udover at være den førende producent i verden af håndholdt el- og måleværktøj har Bosch også markeds bredeste sortiment inden for tilbehør, med flere end 9000 artikler, såsom bor, bits, stik-/bajonetsavklinger, slibeprodukter m.v.
Innovation har altid været drivkraften i udviklingen af nye Bosch produkter. De introducerer årligt over 100 nye el-værktøjer til professionelle og GDS-brugere. Langt den største del af de mange nyheder som årligt introduceres, er batteridrevet el-værktøj med lithiumbatterier. Også her har Bosch i mange år været ledende indenfor kvalitet, ydeevne og ikke mindst holdbarhed. I dag udgør markedet for batteridrevet el-værktøj til professionelle håndværkere mere end 60% af det totale danske marked for el-værktøj, og andelen stiger år for år.

Godt værktøj skal være pålideligt, ergonomisk og let at betjene og arbejde med. Robert Bosch havde dette i tankerne, da han for mere end 130 år siden tilladelsen til at åbne et ”Værksted for præcisionsmekanik og elektroteknik” i Stuttgart.