Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Black Weekend

Shop kvalitetsvarer fra trælasten

Den 25. november 2016 er det igen tid til Black Friday hos Johannes Fogs Trælast & Byggecentre - online såvel som offline. Vi har udviddet konceptet og lader vores tilbud gælde hele weekenden i vores Trælast & Byggecentre. Så har du ekstra god tid til at benytte vores fantastiske tilbud.

Vores tilbud gælder altså både fredag, lørdag og søndag!

Bemærk dog, at Black Friday tilbuddene i Fog Bolig & Designhus kun gælder fredag den 25. november 2016.

Udvalgte Black Weekend tilbud

Hvad er Black friday?

Black Friday er blevet årets største udsalgsdag landet over. Og det med god grund! Denne dag byder vi på de skarpeste priser du har set i løbet af året. Køb julegaverne  og spar penge, så kan du gå julen i møde med god samvittighed.

Som navnet antyder stammer Black Friday fra USA og ligger i forlængelse af amerikanernes store helligdag, Thanksgiving. Her bliver det også anset som værende startskudet til julehandlen. Butikkerne åbner tidligt - hvis ikke kl.00.00 og langer super tilbud over disken hele dagen. Siden 2005 har det været den travleste dag på det amerikanske shopping-marked.

Siden 2013 er traditionen med Black Friday blevet en stor dag hos de danske forbrugere. Det er den også hos Fog! Vi glæder os til at løfte sløret for vores gode tilbud serveret til dig her på shoppen eller offline hos Bolig & Designhuset og i vores Trælast & Byggecentre.