Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Efaktura

Få faktura og kontoudtog på e-mail

Angiv dit Fog kundenummer samt e-mail og afsend formularen
E-mailadressen tilknyttes din konto og du får fremover tilsendt dine faktura og kontoudtog via e-mail i stedet for med posten.

Dit kundenummer kan findes på kontoudtog og faktura fra Fog .

Angivet e-mail adresse er omfattet af vilkår for persondata

Få besked om kundearrangementer i Fog

Afkryds JA TAK! og udfyld og afsend formularen for at få besked om arrangementer for kontokunder i Fog , så får du besked som en af de første, f.eks. når vi holder VIP-aften i Bolig & Designhuset.
Ønsker du at modtage tilbudsmails iøvrigt, bedes du vælge hvilke nedenfor.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Ved tilmelding accepteres Vilkår for tilbudsmails og der gives accept til at Johannes Fog A/S må gerne sende mig tilbudsmails 1-2 gange om ugen med nyheder og tilbud på produkter. Jeg accepterer at Johannes Fog A/S må behandle mine indtastede oplysninger ind til jeg afmelder mig. Jeg kan til en hver tid tilbagekalde mit samtykke ved at afmelde mig tilbudsmail i bunden af mailen.

Vilkår for tilbudsmails

Accept
Med tilmelding gives accept til, at Johannes Fog A/S eller selskaber ejet af Johannes Fog A/S må kontakte dig med stærke tilbud og aktuelle nyheder via de kontaktoplysninger, der er afgivet.

Afmelding
Du kan til enhver tid afmelde dig tilbudsmails. I alle tilbudsmails medsendes et link, hvor du kan afmelde dig med et par klik.

Personlige oplysninger
Oplysningerne opbevares hos Johannes Fog A/S iht. Lov om behandling af personoplysninger. Johannes Fog A/S udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part - med mindre der er givet samtykke hertil. Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante kan du få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på gdpr@johannesfog.dk