Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Kontoansøgning

Kontotype
   
   
   
 
 
 
   
 
 
   
Modtag særlige tilbud på e-mail
   
Ved afkrydsning accepteres Vilkår for tilbudsmails (se nedenfor)    

   
 
 
   
   
   
   
   
   

Vilkår for tilbudsmails - klik her

Accept
Med tilmelding gives accept til, at Johannes Fog A/S eller selskaber ejet af Johannes Fog A/S må kontakte dig med stærke tilbud og aktuelle nyheder via de kontaktoplysninger, der er afgivet. 

Afmelding
Du kan til enhver tid afmelde dig tilbudsmails. I alle tilbudsmails medsendes et link, hvor du kan afmelde dig med et par klik.

Personlige oplysninger
Oplysningerne opbevares hos Johannes Fog A/S iht. Lov om behandling af personoplysninger. Johannes Fog A/S udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part - med mindre der er givet samtykke hertil. Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante kan du få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på gdpr@johannesfog.dk

Gældende for private, enkeltmandsvirksomheder og foreninger:

Johannes Fog A/S registrerer i forbindelse med din kreditvurdering dit navn, stilling, adresse, CPR-nummer, telefonnummer og e-mailadresse.

Dine personoplysninger registreres til brug for administration af kundeforholdet og indhentning af en kreditvurdering. Kreditvurderingen foretages i en elektronisk automatiseret proces.

Johannes Fog A/S forbeholder sig retten til at videregive personoplysninger til debitorregistre og de IT-virksomheder som bistår Johannes Fog A/S med deres IT. Herudover kan videregivelse alene ske, hvis dette er påkrævet ved lov.

Videregivelse til IT-virksomheder sker alene med henblik på intern håndtering af kreditforholdet og er således ikke videregivelse til markedsføring.

Ved din ansøgning om kredit, giver du samtykke til Johannes Fog A/S registrering, behandling og videregivelse af dine personoplysninger, herunder CPR-nummer til samarbejdspartnere, som er nævnt ovenfor.

Du kan i henhold til persondatabeskyttelseslovens regler kræve indsigt i de oplysninger, som Johannes Fog A/S har indsamlet om dig og behandler. Mere info findes her: https://www.johannesfog.dk/byggecenter/om-fog/persondata/

Ønsker du at klage over Johannes Fog A/S’ behandling af din kreditvurdering, bedes du rette henvendelse til vores kundebogholderi på kundebogholderi@johannesfog.dk