Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Maling

>

Vægmaling

Se vores brede udvalg af vægmaling

Hos Johannes Fog forhandler vi vægmaling i forskellige mængder og farver til gode priser. Du får altid den bedste kvalitet for pengene, når du handler hos os. Vores dygtige personale sørger desuden for, at du får den bedste service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler vægmaling til dit næste gør-det-selv-projekt.

Der findes maling til både tørre og våde rum

Står du og mangler vægmaling til dit gør-det-selv-projekt? Så kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Vi har maling til alle typer rum. Når du handler hos os, har du altid mulighed for at finde netop den maling, der passer til dit behov. Alt efter hvilket rum du ønsker at male, er vi sikre på, at vi har det. Der findes mange forskellige typer maling. Skal du eksempelvis male tørre rum, såsom værelser og stuer, skal du bruge en bestemt maling til dette. Der findes desuden bestemte typer maling til våde rum, såsom badeværelser og andre steder, hvor fugtigheden er høj, og hvor der ofte er brug for rengøring. Se vores brede udvalg af vægmaling her, hvor du altid får den bedste kvalitet.

Skal det være mat eller blank maling

Inden du vælger hvilken type vægmaling, du ønsker, skal du overveje, om det skal være mat eller blank maling. Vælger du en blank, har du en mere vaskbar og robust maling. Den blanke er især egnet til badeværelser, da den er let at rengøre og aftørre. Det samme gælder køkkener, hvor væggene ofte bliver udsat for sprøjt og stænk fra madlavningen. Den blanke vil dog i højere grad give refleksioner fra lyset i rummet - dette kan afsløre eventuelle ujævnheder på væggen. Her er den matte mere praktisk. Den matte er god i stuer og værelser, da der ofte er mindre slid og snavs på disse vægge. Der er altid masser af muligheder, når du handler hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb vægmaling online hos Johannesfog.dk

Trænger dine vægge generelt til at blive frisket op, kan vi klart anbefale dig at investere i vægmaling. Du finder vægmaling i mange farver og kvaliteter her hos os. Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og lad vores dygtige personale hjælpe og rådgive dig, hvis du har spørgsmål til hvilken type vægmaling, du har brug for.