Find Fog

Philips Hue

     PHILIPS HUE LED FILAMENTPÆRE G93 E27 WHITE BLUETOOTH
     PhilipsPHILIPS HUE LED FILAMENTPÆRE G93 E27 WHITE BLUETOOTH269.-

     pr. stk. + evt. fragt

     Online

     I butik

     GProduktdatablad
     Vis næste 13 produkter

     30 / 43 produkter

     Uendelige muligheder

     Philips Hue giver dig mulighed for at styre lyset fra alle steder i verden, hvis blot du har internetadgang. Du kan også automatisere lyset for at få det til at ligne, at du er hjemme, selvom du ikke er.

     Fordele:
     •Nem styring og komfort
     •Smart styring, hjemme- og udefra
     •Indstil timere efter eget ønske
     •Dæmpning uden installation
     •Styr lyset på din måde

     Slap af, læs, koncentrer dig og få energi med lysopskrifter

     Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.

     Dæmpning uden installation

     Oplev dæmpning af lyset helt uden besvær med Philips Hue. Du kan få præcis den belysning, du ønsker, i enhver situation: Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Helt perfekt.
     Du slipper for ledninger, elektriker og installation. Det hele sidder i pæren og kan styres igennem appen.

     Skab den rette atmosfære

     Indstil den rette stemning til ethvert øjeblik og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Få glæde af forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue Bridge.

     Smart styring, hjemme- og udefra

     Med Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Tjek, om du har glemt at slukke for lyset, eller tænd for udendørsbelysningen, når du er på vej hjem en mørk aften, så du kan finde sikkert frem til hoveddøren. Denne funktonalitet kræver forbindelse til Philips Hue Bridge.