Find Fog

Philips Hue

  0 / 0 produkter

  Philips Hue

  Philips Hue giver dig mulighed for at styre lyset overalt i verden , hvis du har internetadgang, eller du kan automatisere dem for at få det til at virke, som om du er hjemme, når du ikke er det.

  Nem styring og komfort
  •Smart styring, hjemme og udefra
  •Indstil timere efter eget ønske
  •Dæmpning uden installation
  •Styr det på din måde

  Slap af, læs, koncentrer dig og få energi med lysopskrifter

  Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys.
  Eller sæt dig godt tilbage, og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.

  Dæmpning uden installation

  Oplev dæmpning helt uden besvær med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Helt perfekt. Intet behov for ledninger, elektriker eller installation.

  Skab atmosfære lige fra varmt hvidt lys til køligt dagslys

  Indstil den rette stemning til ethvert øjeblik, og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Få glæde af forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-Bridgen.

  Smart styring, hjemme og udefra

  Med Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Kontroller, om du har glemt at slukke for lyset, tænd det, hvis du arbejder sent. Denne funktonalitet kræver forbindelse til Philips Hue-Bridgen.