Find Fog

Philips Hue

PHILIPS HUE STARTSÆT 2 LYSKILDER 9W E27 WCA 1 BRIDGE 1 SWITCH 1 PLUG BLUETOOTH
PhilipsPHILIPS HUE STARTSÆT 2 LYSKILDER 9W E27 WCA 1 BRIDGE 1 SWITCH 1 PLUG BLUETOOTH849.-

pr. sæt + evt. fragt

Online

I butik

FProduktdatablad
Vis næste 14 produkter

30 / 44 produkter

Uendelige muligheder

Philips Hue giver dig mulighed for at styre lyset fra alle steder i verden, hvis blot du har internetadgang. Du kan også automatisere lyset for at få det til at ligne, at du er hjemme, selvom du ikke er.

Fordele:
•Nem styring og komfort
•Smart styring, hjemme- og udefra
•Indstil timere efter eget ønske
•Dæmpning uden installation
•Styr lyset på din måde

Slap af, læs, koncentrer dig og få energi med lysopskrifter

Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.

Dæmpning uden installation

Oplev dæmpning af lyset helt uden besvær med Philips Hue. Du kan få præcis den belysning, du ønsker, i enhver situation: Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Helt perfekt.
Du slipper for ledninger, elektriker og installation. Det hele sidder i pæren og kan styres igennem appen.

Skab den rette atmosfære

Indstil den rette stemning til ethvert øjeblik og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Få glæde af forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue Bridge.

Smart styring hjemme- og udefra

Med Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Tjek, om du har glemt at slukke for lyset, eller tænd for udendørsbelysningen, når du er på vej hjem en mørk aften, så du kan finde sikkert frem til hoveddøren. Denne funktonalitet kræver forbindelse til Philips Hue Bridge.